|
Прочие товары и услуги
Рецепти аджикиАджика з помідорів, часнику й перцю
1 кг помідорів, 200 г часнику, 100 г гострого перцю, 30—50 г солі
У перцю видалити насіння, часник очистити. Помідори, часник і перець пропустити через м’ясорубку або подрібнити у блендері. Додати сіль, ретельно перемішати, залишити на 7—10 днів, щоб аджика перебродила; щодня перемішувати. Готову аджику зберігати в холодильнику.
Аджика з перцю, часнику й зелені
1 кг гострого перцю, 500 г болгарського перцю, 100 г часнику, 200 г зелені петрушки, 100 г зелені кінзи, 100 г зелені кропу, 10 г кореня хрону, 50 мл 9 %-ного оцту, 50 г цукру, 30 г солі
Перець очистити від насіння і разом із часником, зеленню й хроном подрібнити за допомогою блендера або м’ясорубки. Додати сіль, цукор, залишити на 2 дні за кімнатної температури. Час від часу перемішувати. Влити оцет, перемішати. Аджику розкласти в стерилізовані банки, закрити кришками. Зберігати в прохолодному місці.
Украинская кухня - заготовки Рецепти аджики
|